RADIO-LEJLA 24 0R PERJU ONLINE NE FLATCAST 100% ORGJIANLE SJEMI MA TE PART POR JEMI MATE MIRET EJANI DHE VERTETONU VET

  • ME 22 10 2016 DUKE FILLUAR NGA ORA 18 .00 EDERI NE ORET EVONA DOTJU ARGETON ARSIM KOSOVA KU DOTA FESTOJM DETLINDJEN E DJ MOTRUSHES JENI TE MIR SE ARDHUR KUDO QE JENI RADIO-LEJLA ORGJINALE NE FLATCAST 100%

08441E10750CD3FED0DBC83AAC39E49FA317433E46C2F37D8Apimgpsh_fullsize_distr.jpg